Spring til indhold

Kategori: Shemale xklub

Naturlig behåring dildo til mænd

15.08.2017 • naturlig behåring dildo til mænd

naturlig behåring dildo til mænd

lår, til jeg nåede hendes kusse, en dejlig behåret kusse. Da der var gået et øjeblik skyndte jeg mig at tørre op og gå ind på mit værelse, lidt efter gik døren til soveværelset og de gik i bad, jeg faldt snart i søvn. Og hvad vil hun synes om det?" spurgte Lee. Jeg var lamslået, men samtidig meget liderlig. Mere skete der ikke om morgenen. Da der var gået lidt, begyndte hendes hånd at vandre, den gled op til brysterne, hvor hun kælede for vorterne, hun knep lidt i dem, derefter gik den anden hånd på opdagelse i skødet, hun lod fingeren glide lidt i revnen, derefter op på klitten. I stedet bad jeg hende lægge sig på knæ, jeg stod bag hende og nød synet af hendes smattede kusse, den var helt hævet af liderlighed, så jeg borede min pik op i hende og begyndte at pule løs, hun stønnede højt, knep mig, knep.

Massage thai københavn sex aalborg

Mor sad op i sengen med et ugeblad, da hun så mig, sagde hun: Gå ind og tag din py på Jørgen, det, vi gjorde i går aftes, var forkert, og det må vi aldrig gøre mere! Dette indre billede gjorde at jeg eksploderede i hendes mund, min sperm sprøjtede meget kraftigt og hun forsøgte at sluge de meste, hun lod min pik blive i munden, til den var helt slap, så dukkede hun op fra dynen, med sperm om munden, kravlede. Ja knep mig røven knægt, jeg flyttede fingrene og plantede pikken lige i røvhullet, hun stønnede højt, Av for satan, men det var for sent, jeg bankede pikken i bund og snart efter stønnede hun, knep min røv, det er så skønt. "Kom Jørgen sagde mor og trak sig længere ind i sengen, "læg dig ved siden af mig." Hvilket jeg selvfølgelig gjorde lynhurtigt. Jeg havde aldrig hørt hende tale sådan, men det var meget frækt. Hjernen vandt dog, og Lee stoppede.

naturlig behåring dildo til mænd lår, til jeg nåede hendes kusse, en dejlig behåret kusse. Da der var gået et øjeblik skyndte jeg mig at tørre op og gå ind på mit værelse, lidt efter gik døren til soveværelset og de gik i bad, jeg faldt snart i søvn. Og hvad vil hun synes om det?" spurgte Lee. Jeg var lamslået, men samtidig meget liderlig. Mere skete der ikke om morgenen. Da der var gået lidt, begyndte hendes hånd at vandre, den gled op til brysterne, hvor hun kælede for vorterne, hun knep lidt i dem, derefter gik den anden hånd på opdagelse i skødet, hun lod fingeren glide lidt i revnen, derefter op på klitten. I stedet bad jeg hende lægge sig på knæ, jeg stod bag hende og nød synet af hendes smattede kusse, den var helt hævet af liderlighed, så jeg borede min pik op i hende og begyndte at pule løs, hun stønnede højt, knep mig, knep.

Min mor gik og lavede morgen mad, en gang i mellem gled hendes badekåbe til side og jeg skimtede hendes kusse, jeg blev meget liderlig. Lidt senere kom min mor ind, hun havde badekåben på igen, men denne gang kunne jeg ane nogle sorte strømper, da hun satte sig, gled kåben til side og jeg kunne se at hun havde taget frækt undertøj. Jørgen, hjælp mig lige af med py-bukserne, det skulle hun ikke sige to gange, i et nú bøjede jeg mig ned over mor og trak bukserne af, og nu så jeg, at mor havde et par lyseblå silkebukser på, og det var simpelthen vidunderligt. Jeg onanerede kraftig på pikken, min mor spillede hurtigt på sin klit og der gik kun et øjeblik, så kom vi begge samtidig, i en dejlig orgasme. Og du skal ikke være bekymret, om hun kan lide det. Det var meget liderligt at kikke på, min pik blev straks stiv. Jeg flyttede tungen op på klitten og stak i stedet en finger i røven på hende, hun gav sig lidt men stødte snart i mod fingeren, så jeg fugtede en finger mere og pressede op, nu var hun tæt på at komme, så jeg pressede. Næste dag var alt som det plejer, men jeg begyndte at kikke lidt mere på min mor. Da vi skulle i seng om aftenen, gik jeg på toilet for at børste tænder, da jeg kom så jeg vasketøjskurven, naturlig behåring dildo til mænd på kanten lå et par trusser, jeg blev straks liderlig og tænkte at de måske duftede af min mor. Men nu kom den største overraskelse, med den ene hånd tog hun et par trusser frem, hun førte naturlig behåring dildo til mænd dem op til næsen og snusede dansk lesbisk sex sex fredericia kraftigt, til min store skræk kunne jeg se at det var de trusser jeg havde spillet pik. Da jeg var færdig, lagde jeg dem tilbage, gik ind på værelset og lagde mig til at sove.

Store dildo mercedes løb pornostjerne

  • Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer.
  • Få en mail hver gang der kommer nye kommentarer.
  • Du kan også abonnere.Naughty amateur couple share double sided dildo homevideo.


Erotic massage københavn tantra massage til mænd jylland

Jeg gik tilbage til mit værelse og lagde mig til at sove. Jeg vågnede næste morgen og troede først at det var en drøm, men under min dyne lå min mor og suttede min pik, den var allerede stiv, hun slikkede meget intenst, en gang imellem lod hun tungen gå forbi mine nosser. Vi vidste begge at dette var meget forbudt men liderligheden drev os, vi kunne ikke lade være, vi måtte bare dyrke sex sammen.

Kategorier: Shemale xklub

0 udtalelser om “Naturlig behåring dildo til mænd

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.